Diete pentru slabit cu cafea verde si ghimbir

Ghimbirul si boabele de cafea verde au inceput sa fie indragite de persoanele care se afla sub un regim de slabire, fiind votate ca cele mai bune 2 ingrediente dintre ceaiurile pentru slabit. Fiind produse naturale acestea nu aduc daune corpului uman daca sunt folosite in cantitati corecte.

Ceaiul de ghimbir sau ghimbirul razuit amestecat cu miere si lamaie este de mare ajutor in dietele pentru slabit. Poti pierde in greutate foarte rapid pentru ca ginerolul, un agent care se afla in ghimbir, reduce pofta de mancare. Asadar veti putea consuma alimente mai rar, ceea ce matematic va ajuta sa pierdeti in greutate.

Ghimbirul si boabele de cafea verde, dusmanii grasimii corporale

La fel ca ghimbirul, boabele de cafea verde sau extractul de cafea verde, va ajuta sa pierdeti in greutate fara prea mult efort. Acidul clorogenic care se gaseste in boabele verzi de cafea, ajuta orgasimul sa accelereze metabolismul si sa reduca pofta de mancare, in scurt timp tesutul adipos reducandu-se vizibil iar odata cu el si pierderea in greutate.

Aceste 2 alimente naturale, cafea verde cat si ghimbirul, combinate intr-o dieta pentru slabit, aduc rezultate uimitoare daca urmati cu atentie cantitatile necesare curei. In numai 30 de zile, diversi consumatori au raportat pierderi in greutate semnificative, si anume intre 7 si 15 kg. Unele persoane au combinat dieta cu alergat zilnic timp de 15 minute ceea ce ajuta mult mai mult la accelerarea metabolismului.

Capsule de cafea verde cu ghimbir

Daca nu cunoastesti cantitatile exacte in vederea prepararii ceaiului de ghimbir sau al compusului de miere si lamaie, va recomand sa urmati o dieta bazata pe capsule care contin ghimbir si cafea verde. Cantitatile sunt masurate corect si nu trebuie sa va faceti griji ca nu veti urma dieta asa cum trebuie. Capsulele le puteti comanda online aici: greencoffee.ro. Daca v-am fost de ajutor, va asteptam cu un like si un share pe pagina noastra de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *