Cum să faci cafea din boabele de cafea neprăjite?

Cafeaua de ani de zile a fost populară ca o băutură de culoare maro, cu aromă și gust atractiv. S-ar putea să vă simțiți ciudat să preparați boabele de cafea verzi pentru a obține băutura dvs. preferată.

Boabele de cafea verde au luat o mulțime de atenție în întreaga lume, după ce cercetătorii au dezvăluit beneficiile pentru sănătate ale acestor boabe neprajite. Acestea sunt aceleași boabe de cafea pe care le consumați zilnic sub formă de băutură, dar există doar o singură diferență – acestea nu sunt fierte!

Green Coffee – O scurtă prezentare generală

Boabele de cafea în forma lor naturală. Boabele de cafea cresc initila verzi și sunt bogate în compusul vital de sănătate numit Acidul clorogenic, care este în principal responsabil pentru pierderea în greutate. Mai târziu, aceste boabe sunt prăjite pentru uz comercial, unde devin maro și pierd acidul clorogenic în mare măsură. Prin urmare, cei care așteaptă cu nerăbdare să beneficieze de avantajele de sănătate ale cafelei pot folosi boabele verzi de cafea în formă neprăjită.

Este ușor să găsiți boabele de cafea prăjite în cartierul dvs., dar pentru a obține boabele proaspete de cafea verde, va trebui să efectuați unele cercetări online, deoarece există multe tipuri de boabe verzi de cafea disponibile din locații diferite și vă place să aveți cel mai bun produs.

Odată ce ați găsit boabele verzi de cafea la alegerea dvs., următorul pas este să preparați acestea într-o băutură sănătoasă. Iată metoda de fabricare a acestor boabe de cafea nefișate în ceașcă de ceai, pe care ați dori să o savurați pentru relaxare și sănătate.

Boabe de cafea verde ca orice alte boabe sunt gasite în natură. Există aproximativ 40 de substanțe diferite care sunt responsabile de proprietățile gustului și sănătății cafelei. Aceste boabe verzi sunt „polifazice” în natură, ceea ce înseamnă că ele continuă să își schimbe forma din când în când. Boabele de cafea pe in culturi pot suferi multe modificări atunci când acestea sunt culese, prăjite sau stocate.

Băutura își va schimba și forma atunci când se află în ceașcă pentru mai mult de 15 minute. Prin urmare, puteți folosi metoda potrivită pentru a obține amestecul perfect. Încălzirea este o parte inevitabilă a preparării cafelei deoarece unele substanțe prezente în boabele verzi de cafea nu sunt gustoase.

Extract de cafea verde

În afară de utilizarea boabelor de cafea verde proaspete puteți folosi și extract de cafea verde disponibil pe piață pentru a beneficia de avantajele de sănătate ale boabelor verzi de cafea fără a vă depune eforturi pentru a pregăti cafeaua proaspătă. Extractul de boabe de cafea verde este un praf de cafea concentrat în care conținutul de apă este minim, deoarece este uscat sau evaporat prin procesare avansată.

Gustul boabelor verzi de cafea este foarte diferit de boabele prăjite pe care o faceți de obicei. Are un gust mai neutru și o aromă foarte mică. Aroma pe care o obții de la boabele verzi nu este foarte puternică și, prin urmare, veți obține un gust puțin apos. Cei care au probleme cu gustul de cafea verde pot lua mai degrabă extract de cafea verde, deoarece este ușor de baut și aduce beneficii pentru sănătate similare sau mai bune decât amestecul proaspăt pe care îl puteți pregăti acasă.

Puteți alege propriul mod de a avea cafea verde pentru scădere în greutate și alte beneficii pentru sănătate, dar asigurați-vă că există cel puțin 45% conținut de acid clorogen în suplimentul pe care îl luați pentru a obține un beneficiu maxim al băuturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *