Cafea verde pentru scăderea în greutate

Știați că ați putea consuma cafea verde pentru scăderea în greutate? Nutriționiștii ne spun totul despre cafeaua verde și impactul acesteia asupra sănătății noastre.

Iată cum vă poate ajuta să scăpați de kilograme

Poate cafeaua verde să vă ajute să scăpați în greutate? Boabele de cafea verde sunt boabe de cafea care nu sunt încă prăjite. Procesul de prăjire reduce cantitatea de substanță bioactivă din acesta, numită acid clorogenic. Cantitatea de cofeină rămâne neschimbată în timpul prăjirii. Acidul clorogenic se presupune că are unele avantaje, precum și unele beneficii sugerate pentru sănătate. Acidul clorogenic se crede că influențează modul în care organismul se ocupă de metabolismul carbohidraților, și prin urmare de nivelul glicemiei.

Cafeaua verde ajută la scăderea în greutate și la administrarea diabetului

Studiile sugerează că acidul clorogenic reduce absorbția carbohidraților, reduce glicemia și, prin urmare, ajută atât la scăderea în greutate, cât și la administrarea diabetului. Ea funcționează ca un catalizator în oxidarea grăsimilor și ajută la eliberarea acizilor grași pentru metabolism.

Cafeaua verde are, de asemenea, proprietăți antioxidante

Se presupune că influențează vasele de sânge și reduce tensiunea arterială. Unii oameni iau și cafea verde pentru boala Alzheimer, deși aceste beneficii nu sunt foarte bine stabilite prin cercetare.

Cafeaua verde are aceeași cantitate de cafeină

Prăjirea boabelor de cafea nu are nicio influență asupra conținutului de cafeină, astfel încât cantitatea de cafeină este aceeași în cafeaua verde, precum și cafeaua prăjită. Prin urmare, avantajele cafelei verzi sunt aceleași ca și cafeaua obișnuită. Acestea includ insomnie, neliniște, stomac deranjat, greață, vărsături, ritm cardiac crescut și frecvență respiratorie, anxietate, dureri de cap, sunete în urechi și bătăi neregulate ale inimii.

Mai multe studii pe termen lung sunt necesare pentru a stabili beneficiile cafelei verzi

Pentru a înțelege avantajele, sunt necesare studii mai detaliate și mai cuprinzătoare despre cafeaua verde. Sunt disponibile și concentrate de cafea verde dar trebuiesc făcute mai multe cercetări pentru a stabili dozele sale sigure.

cum-arata-boabele-de-cafea-verde

Scăderea in greutate pe termen lung este rezultatul unei alimentații sănătoase, al regimurilor regulate de exerciții fizice, al eforturilor continue, al rutinelor disciplinate și al schimbării stilului de viață. Pierderea în greutate nu se întâmplă niciodată cu eforturi izolate, cum ar fi urmărirea temporară a unui plan alimentar sau recurgerea la o băutură metabolică (cum ar fi cafeaua verde sau ceaiul verde). Acestea pot fi cu siguranță o parte din călătoria dvs. de scădere în greutate dacă înlocuiți alimentele nesănătoase cu ele. Acestea vă pot completa eforturile dacă sunt utilizate în mod corect și vă accelerează călătoria pentru pierderea în greutate. De asemenea, luați sfatul echipei de îngrijire a sănătății înainte de a consuma orice concentrate sau suplimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *