Cafea verde, mod de preparare

Cafeaua verde ca si mod de preparare nu se deosebeste cu nimic fata de cafeaua neagra traditionala. Daca din comoditate nu doriti sa preparati boabele de cafea verde asa cum se prepara ceaiul din cafea neagra, atunci puteti alege sa consumati cafea verde sub forma de capsule. Desi rezultatele dietei de pierdere in greutate sunt la fel, experienta traita este mai placuta atunci cand consumati ceaiul cald si aromat, numit traditional „cafea”.

Diferenta dintre cafeaua verde si cafeaua prajita

Aroma cafelei verzi nu este la fel de puternica precum cafeaua prajita, si nici gustul nu se aseamana. Fiind doua produse distincte, cafeaua verde si cafeaua prajita au gusturi si culori diferite pentru ca una este cruda si uscata natural iar cealalta este cafea prajita si mai apoi macinata. Efectele benefice ale consumului de cafea verde nu se vor lasa asteptate. Din cauza cantitatii crescute de acid clorogenic, cafeaua verde este mult mai eficienta cand vorbim despre o dieta de slabit.

Dieta naturala sanatoasa la pret redus

Putini cunosc beneficiile consumului de cafea verde, fie ea sub forma de plicuri, capsule sau boabe. Multi cheltuiesc sume exorbitante pe tot felul de solutii de pierdere in greutate, majoritatea nefiind naturale. Dietele de slabit in care nu se intervine cu elemente in forma naturala, fac mai mult rau decat bine. De aceea cafeaua verde este produsul perfect ce te poate ajuta sa-ti duci planul la bun sfarsit si la un pret foarte mic. Asociate cu alte produse precum ghimbir sau lamaie, nu exista nici un dubiu ca nu vei pierde in greutate in mod natural. Respectand corect cantitatile consumate, acest trio al dietelor nu va da gres in misiunea pierderii in greutate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *