Cafea verde, efecte secundare

Daca ati urmarit sectiunea de blog ati observat ca am mai discutat despre parerile pro si contra ale consumului de cafea verde. Astazi vom discuta despre cateva efecte secundare ale cafelei verzi.

Primul efect secundar care este si benefic este inlaturarea starii de foame. Consumand cafea verde veti observa ca starea de foame este eliminata chiar dupa prima ceasca. Un alt efect secundar este efectul diuretic asupra tranzitului intestinal. Consumul de Green Coffee Plus accelereaza metabolismul si tranzitul intestinal eliminand apa si alimentele consumate. Un alt efect secundar care poate aparea, este aparitia cosurilor pe piele, un efect care este la fel de natural in orice dieta de slabire.

Cand corpul uman este predispus efortului acesta eliminta anumite toxine prin piele, ceea ce aduce la aparitia cosurilor. Nimic grav si de speriat, fiind un proces de „curatare” naturala a organismului. Un alt efect secundar al consumului de cafea verde este inlaturarea starii de somn. Veti fi mult mai activ pe parcursul zilei iar starea de somn este eliminata. Nici in acest caz nu este nevoie sa va speriati. Este la fel ca atunci cand consumati cafea obisnuita, din cauza cofeinei organismul va sta treaz mai mult timp decat de obicei si asta pentru ca este energizat.

Ca sa incheiem articolul asa cum se cuvine, trebuie retinut ca atunci cand consumati cafea verde nu sunteti predispusi la riscuri si efecte secundare negative, ci doar benefice organismului. Daca aceste „efecte” nu ar fi aparut in urma consumului de cafea, atunci nici dieta de slabit nu ar fi fost eficienta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *